Treballem per a la qualitat
de els seus acabats

Sobre nosaltres

La vocació d’embellir els objectes que ens envolten va fer néixer la nostra empresa. Avui 40 anys més tard, l’experiència ens avala en l’aplicació de les arts gràfiques i transformacions plàstiques en el camp tècnic i industrial.

L’emprenyament, la constància, el valor pel detall i l’estima als avenços tecnològics ens ha permès créixer fins a oferir una gamma completa de serveis, des dels processos més tradicionals com la serigrafia o la pintura, fins a les últimes aplicacions com la tecnologia làser.

Processos

Serveis realitzats a les instal·lacions de SamaColor.

Servei Flexible i Integral

Amb voluntat de constituir una solució global per als nostres clients i adaptada a les seves necessitats, oferim un servei flexible i integral. Des de grans tirades a prototips i presècies amb el valor afegit que suposa un aliat quant a l'experiència adquirida. Des de la participació en el desenvolupament i disseny del producte, la injecció de les peces, la seva decoració i transformació fins al muntatge final. Optimitzant la interrelació dels nostres serveis per tal de minimitzar riscos i costos.

Sectors

Diferents sectors per als quals treballem

Automoció

Des de SamaColor donem un servei de qualitat, ràpid i flexible al sector automoció, un sector amb continus avenços en els processos i elevades exigències de qualitat.

Components elèctrics

Acabats personalitzats per a components elèctrics. Realització de petites sèries sense inversions costoses.

Farmàcia

La flexibilitat de les nostres línies de producció ens permet adaptar-nos les necessitats de sectors específics.

Aixetes

Dins del sector sanitari estem especialitzats en peça decorada amb gran qualitat d' acabats i elevada resistència, preparats per al seu ús continu.

PLV

La nostra experiència en diferents sectors ens permet col·laborar amb clients de l'àrea del màrqueting i la publicitat de valor afegit.

Treballem per a la qualitat dels seus acabats. Contacti'ns sense compromís