Política de Qualitat

Qualitat

Brindem serveis integrals de decoració i fabricació en el camp tècnic i industrial.

L’emprenyament, la constància, el valor pel detall i l’estima als avenços tecnològics ens ha permès créixer fins a oferir una gamma completa de serveis, des dels processos més tradicionals com la serigrafia o la pintura, fins a les últimes aplicacions com la tecnologia làser.

El client defineix els requeriments de qualitat per a l’ ús específic dels seus productes. En conjunt acordem especificacions mesurables perquè els nostres serveis satisfacin les seves necessitats.

El nostre compromís és complir amb tots els requisits marcats, aportant l’experiència i responsabilitat de tot l’equip humà per a l’assoliment de la satisfacció del client, sota la consigna de donar un servei integral de tot un projecte complet. Buscant la màxima rendibilitat i minimització de riscos.

Per aconseguir-ho, SamaColor S.L. mantindrà una gestió per processos i unes condicions orientades a aconseguir la millora contínua en la qualitat, fiabilitat i productivitat de tots els nostres serveis adaptant-los a les exigències dels clients i del mercat.

La direcció es compromet a proporcionar recursos i informació, fent participar a tota les parts interessades, integrat en un objectiu comú, que serà revisat periòdicament i dins del qual tots tenen un paper molt important.

Treballem per a la qualitat dels seus acabats. Contacti'ns sense compromís